Aanmelden

 

Naam organisatie of aanbieder:
Naam contactpersoon:
Telefoon:
E-mailadres:
Zodra wij uw basisgegevens hebben ontvangen en verwerkt, staat uw organisatie, activiteit of dienst vermeld en ontvangt u van ons een bericht. U kunt zich vervolgens registreren en zelf uw gegevens aanvullen en van foto's voorzien.

Wij willen onze organisatie graag vermelden op Het-UITstapje.nl.
Korte omschrijving organisatie:


U vindt de informatie op de website:


Onze organisatie staat al op Het-UITstapje.nl en wij willen de volgende activiteit(en) erbij vermelden: Korte omschrijving activiteit/dienst:


U vindt de informatie op de website:

Onze spelregels

 

Het-UITstapje.nl bundelt zoveel mogelijk initiatieven op het gebied van cultuur, educatie, historie, natuur, creativiteit, culinair, toerisme en recreatie in Brabant en Limburg. Wij inventariseren lokale groepsactiviteiten, horecapunten, verblijfsaccommodaties en vervoersmogelijkheden. Het-UITstapje.nl biedt een podium voor initiatieven van zowel professionals als van lokale organisaties, individuen en agrariërs.

Initiatieven die binnen dit concept passen worden op de website geplaatst, ondersteund door sociale media. Denk hierbij aan een workshop of clinic schilderen, beeldhouwen, skiën, langlaufen, paardenfluisteren, rietvlechten, kaarsen maken, koekroelen, enzovoorts. Ook recreatieve activiteiten en arrangementen als wandelen, fietsen, steppen, kanoën, gps-tochten, op pad met een ezel of alpaca, paardrijden, boerengolf, boogschieten zijn welkom, evenals verblijfsaccommodaties, zoals B&B, (mini-)camping, groepsaccommodatie of (mini-)hotel.

Een vermelding met al uw activiteiten is helemaal GRATIS! Uiteraard bepaalt u altijd zelf of uw vermelding op Het-UITstapje.nl mag blijven staan.

Om ervoor te zorgen dat alle informatie op een correcte, volledige en vergelijkbare manier wordt gepubliceerd, kunt u uw basisinformatie aan ons doorsturen. Wij zorgen ervoor dat de door u verstrekte informatie wordt geplaatst.

Wilt u (op afspraak) gasten of gezelschappen ontvangen voor een bezoek, rondleiding, workshop, excursie, clinic of voor een werkbezoek, zorg er dan zelf voor dat de informatie van uw aanbod actueel is. Agrariërs, kunstenaars, uitvoerende artiesten, ambachtslieden en ook andere kleinschalige ondernemers en organisaties, zoals een IVN, Heemkundekring of toeristisch informatiepunt, die activiteiten en arrangementen aanbieden, zijn wij graag van dienst.

De beheerder van Het-UITstapje.nl is en blijft de eindverantwoordelijke voor de plaatsing van de informatie. U kunt te allen tijde bij voorkeur via e-mail contact met hem opnemen, indien u niet tevreden bent over een publicatie.

Activiteiten en diensten gepubliceerd op Het-UITstapje.nl kunnen worden meegenomen in een arrangement van u of van een andere creatieve ondernemer. Hiervan wordt u dan tijdig op de hoogte gesteld en kunt u daar eventueel bezwaar tegen maken.

Aanbiedersnieuwsbrief

Een paar keer per jaar ontvangen alle aanbieders de aanbiedersnieuwsbrief, waarin de beheerder tracht u op de hoogte te houden van actuele zaken, trends en recente ontwikkelingen bij Het-UITstapje.nl en in de vrijetijdsbranche van Brabant en Limburg.

Heeft u deze gemist of niet ontvangen? Bekijk dan hier onze nieuwsbrieven bestemd voor onze aanbieders:

Aanbiedersnieuwsbrief februari 2020

Aanbiedersnieuwsbrief november 2020Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant én Limburg!

 


BoekenBoeken


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com