Bed and breakfast

De Donkhoeve Bed and breakfast
De Donkhoeve Bed and breakfast
De Donkhoeve Bed and breakfast
De Donkhoeve Bed and breakfast
De Donkhoeve Bed and breakfast
DE KLEINE POLSDONK
Het aan de seizoenen aangepaste sfeervol ingerichte logies / bed & breakfast boerderijtje "de kleine Polsdonk" heeft een eigen ingang, woon- slaapkamer met openhaard kachel, TV, een 2 persoonsbed, en boven zijn 2 slaapkamers op beide kamers zijn twee 1 persoons bedden voorzien van comfort matrassen.
Het keukengedeelte omvat koelkast, magnetron, 2 pits gasstel, koffiezetapparaat en senseo, water koker, strijkijzer, gezelschapsspelen, elektrische wokpan en gourmetstel. De badkamer omvat douche, toilet, wastafel, voet massage bad, gezicht stomer en een sauna annex infrarood cabine.
Op het boerenerf zijn veel borders en terrasjes, De tuinbanken bieden u de mogelijkheid uit te kijken over de weilanden om het vee te zien grazen. Achter een schuur is een weide terras waar u kunt zonnen, picknicken, barbequen, lezen, boerengolf spelen, of samen met ons kruisboog schieten. In het nabij gelegen bosperceel kunt u vanaf de hoogzit genieten van de natuur, vele vogelsoorten en de kikkerpoel.

DONKHOEVE
Naast het vrijstaande boerderijtje genaamd “de Kleine Polsdonk” beschikken wij ook over een appartement in de “Donkhoeve”. Dit is in het achterste gedeelte van de langgevel boerderij. Deze locatie heeft eveneens een eigen ingang en tuindeuren naar een eigen terras (voorzien van tuinmeubilair). In de grote sfeervolle woon- annex slaapkamer staat een eethoek, een zithoek rondom de openhaard, een boxpring 2x 1 persoons met comfort matrassen, TV en CD speler. Beneden is er tevens een privé toilet, een volledig ingerichte keuken (met oven, 4 pits gasstel, magnetron, koelkast en een senseo koffiezet app.) hier wordt ook het ontbijt geserveerd (indien het weer het toelaat eventueel buiten). Boven is een slaapkamer met 2 x 1 persoonsbed en een badkamer met bad, douche en toilet.

Contactpersoon:

Hanneke van Ruremonde
06-28830062
info@donkhoeve.nl

 

Locatie:

Polsdonken 2
5688 LE Oirschot

 

Reservering aanvragen

 

share: Tip een vriend

Richtprijs: € 50,00 bij één persoon. Meerdere personen tot € 20,-- p.p. extra
Deelnemers: Vanaf 1 deelnemer

Te bezoeken/boeken: Iedere dag
Periode: Het hele jaar door

Toegankelijkheidsinformatie