Verplaats je en beleef het landschap


Op zoek naar een bijzonder en origineel vervoermiddel om je door de steden of het landschap van Brabant of Limburg te verplaatsen? Ongetwijfeld vind je hier precies wat je zoekt. Een kleine greep uit het aanbod: met z'n allen van a naar b in een Amerikaanse schoolbus, een luxe touringcar en lekker genieten in een huifkar. Of toch liever met een solex, step, traptrein, tandem of luchtballon?

Beleef het mooie Brabantse en/of Limburgse landschap door je op een unieke manier voort te bewegen.

Kies een subcategorie

 

Kroegske
De Dames
Fietsverhuur Brabant

Vervoer


Het-Uitstapje.nl geeft een overzicht van kleinschalige originele vervoersmiddelen voor gezins- en groepsuitstapjes in Brabant en Limburg. Het aanbod biedt plaats aan een grote diversiteit van vervoer.

Op zoek naar een bijzonder en origineel vervoermiddel om je door de steden of het landschap van Brabant en/of Limburg te verplaatsen? Ongetwijfeld vind je hier precies wat je zoekt. Een kleine greep uit het aanbod: met z'n allen van a naar b in een Amerikaanse schoolbus, een luxe touringcar en lekker genieten in een huifkar. Of toch liever met een solex, step, traptrein, tandem of luchtballon? Beleef het mooie landschap door je op een unieke manier voort te bewegen.

Neem een kijkje in het diverse aanbod van vervoermiddelen op Het-UITstapje.nl. Ook voor uw gezins- of groepsuitstapje bestaat er in Brabant en Limburg een geschikt vervoermiddel.

Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant én Limburg!


Beeldhouwen
De Stroom
Compleetshops
Velorent

BoekenBoeken


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com