Rijk van Dommel en Aa


Het Rijk van Dommel en Aa is het rustige, groene gebied tussen Eindhoven, Helmond, de A67 en het Wilhelminakanaal. Het wordt ook wel het landschapspark van de Brainportregio genoemd.


Er zijn fietspaden, wandelpaden en vele andere voorzieningen om de vrije tijd plezierig door te brengen. Simpelweg ontspannen en genieten van het Brabantse landschap is wat het Rijk van Dommel en Aa iedere inwoner en zeker ook gasten te bieden heeft.


Het Rijk van Dommel en Aa omvat de gemeenten Eindhoven, Helmond, Laarbeek, Geldrop-Mierlo, Nuenen Gerwen en Nederwetten, Son en Breughel en Sint-Oedenrode (Meierijstad). De laatste gemeenten horen ook bij Het Groene Woud.


Rijk van Dommel en Aa

Het-UITstapje.nl bundelt originele groepsuitstapjes op toeristisch, educatief, actief, creatief en cultureel gebied, ook in het Rijk van Dommel en Aa. Ook staan hier verblijfsaccommodaties en interessante horecagelegenheden vermeld. De activiteiten en accommodaties verzameld op deze website, worden aangeboden door kleinschalige ondernemers, organisaties en particulieren.


Op Het-UITstapje.nl staan leuke uitstapjes voor een dagje uit met een groep in het Rijk van Dommel en Aa. Op zoek naar een groepsactiviteit voor een dagje uit met vrienden, collega's, familie of met kinderen? Op Het-UITstapje.nl staat een keur aan originele uitstapjes en groepsactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan workshops en clinics schilderen, fotograferen, sieraden maken of mozaïeken. Ook in de buitenlucht of in de keuken valt er genoeg te creëren!

Organiseert u binnenkort een vrijgezellenfeest, werkuitstapje, teambuildingactiviteit, kinderfeestje of familiedag? Kijk dan in ons aanbod van uitstapjes en ontdek dat er ook voor uw dagje uit een passende groepsactiviteit is.


Het-UITstapje.nl - Helemaal THUIS in gastvrij Brabant én Limburg!BoekenBoeken


Heerlijk online winkelen bij Het-UITstapje.nl!


Koop 'keiskôn spullekes' en interessante 'hebbedingeskes' (gadgets), streekproducten, boeken en muziek
vanuit Brabant en Limburg gewoon bij 'de winkel van ons allemaal'!Het-UITstapje.nl is affiliate partner van bol.com